Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горобець, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T09:17:04Z | |
dc.date.available | 2024-10-08T09:17:04Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Горобець М.В. Використання природних мінералів та розсолів при вирощуванні ячменю ярого в умовах Лісостепової зони України // ТНВ. Вип.124.- Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С. 34-40 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9807 | |
dc.description.abstract | Наголошено на важливості ячменю ярого для сучасного українського суспільства, адже він, поряд з пшеницею і іншими важливими зерновими культурами, відіграє провідну роль у вирішенні забезпеченості зерном регіонів України. За посівними площами і урожай- ністю він займає четверте місце серед зернових культур в світовому землеробстві після пшениці, кукурудзи і рису. Посівна площа ячменю ярого на земній кулі становить близько 75 млн. га. В Україні його висівають на площі близько 3 млн. га | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Використання природних мінералів та розсолів при вирощуванні ячменю ярого в умовах Лісостепової зони України | ru |
dc.type | Article | ru |