DSpace Repository

Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків Української степової білої породи

Show simple item record

dc.contributor.author Соловйов, І. В.
dc.contributor.author Кридова, Л. Ф.
dc.contributor.author Луценко, В. О.
dc.contributor.author Крилов, М. М.
dc.date.accessioned 2020-03-03T10:23:32Z
dc.date.available 2020-03-03T10:23:32Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків української степової білої породи [Текст] І.В.Соловйов, Л.Ф.Кридова,В.О.Луценко,М.М.Крилов . // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 77-80 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/962
dc.description.abstract Перетравність поживних речовин корму у тварин залежить від продуктивності, активності внутрішніх процесів і умовнорефлекторної діяльності організму. Рівень обміну речовин в організмі охоплює всі морфологічні і фізіологічні процеси, сприяє зміні зовнішнього і внутрішнього стану тварин і появі нових функції, котрі в значній ступені залежать від інтенсивності обміну азоту і його трансформації. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив депонірування азоту корму на інтенсивність росту і м’ясні якості підсвинків Української степової білої породи ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account