Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | |
dc.date.accessioned | 2020-03-02T12:59:55Z | |
dc.date.available | 2020-03-02T12:59:55Z | |
dc.date.issued | 2016-05-25 | |
dc.identifier.citation | Актуальні проблеми природничо-наукової і професійно-практичної підготовки сучасних спеціалістів народного господарства: матеріали Регіональної студентської науково-практичної конференції, присвяченої Дню Науки. 25-26 травня 2016 р. Херсон: ХДАУ, 2016. 150 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/926 | |
dc.description.abstract | В збірнику приведені результати теоретичних і експериментальних досліджень, які пов’язані з проблемами фізики, механіки твердого деформованого тіла, механіки машин, приладів, апаратури, надійності будівель, споруд і машин та комп’ютерної інженерії. До збірника ввійшли матеріали, що стосуються галузей технології переробки, контролю якості та стандартизації сільськогосподарської продукції, харчових технологій, готельно-ресторанних технологій, технічного сервісу, а також побутового обслуговування. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | |
dc.subject | фізика | ru |
dc.subject | механіка твердого деформованого тіла | ru |
dc.subject | механіка машин | ru |
dc.subject | надійність будівель | ru |
dc.subject | надійність споруд | ru |
dc.subject | надійність машин | ru |
dc.subject | технології переробки сільськогосподарської продукції | ru |
dc.subject | контроль якості сільськогосподарської продукції | ru |
dc.subject | стандартизація сільськогосподарської продукції | ru |
dc.subject | харчові технології | ru |
dc.subject | готельно-ресторанні технології | ru |
dc.subject | технічний сервіс | ru |
dc.subject | побутове обслуговування | ru |
dc.title | Актуальні проблеми природничо-наукової і професійно-практичної підготовки сучасних спеціалістів народного господарства | ru |
dc.title.alternative | Actual problems of nature-science and professional-practical training of the most special specialists of the state gratitude | ru |
dc.type | Book | ru |