dc.contributor.author |
Туніковська, Л.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-26T13:19:13Z |
|
dc.date.available |
2020-02-26T13:19:13Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Туніковська, Л. Г. Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків [Текст] / Л. Г. Туніковська // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" ; ред. В. В. Базалій. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 186-191 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/816 |
|
dc.description.abstract |
Проведено дослідження відгодівельних, м'ясних і забійних якостей молодняку свиней, які розподілені на класи за живою масою. У дослідах проведено порівняння досліджуваних якостей у чистопорідних та помісних тварин. Встановлена перевага свиней класів М 0 і М + незалежно від методів розведення. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків |
ru |
dc.type |
Article |
ru |