00 DSpace/Manakin Repository

Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Туніковська, Л.Г.
dc.date.accessioned 2020-02-26T13:19:13Z
dc.date.available 2020-02-26T13:19:13Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Туніковська, Л. Г. Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків [Текст] / Л. Г. Туніковська // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" ; ред. В. В. Базалій. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/816
dc.description.abstract Проведено дослідження відгодівельних, м'ясних і забійних якостей молодняку свиней, які розподілені на класи за живою масою. У дослідах проведено порівняння досліджуваних якостей у чистопорідних та помісних тварин. Встановлена перевага свиней класів М 0 і М + незалежно від методів розведення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу