Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Туніковська, Л.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T13:19:13Z | |
dc.date.available | 2020-02-26T13:19:13Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Туніковська, Л. Г. Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків [Текст] / Л. Г. Туніковська // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" ; ред. В. В. Базалій. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 186-191 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/816 | |
dc.description.abstract | Проведено дослідження відгодівельних, м'ясних і забійних якостей молодняку свиней, які розподілені на класи за живою масою. У дослідах проведено порівняння досліджуваних якостей у чистопорідних та помісних тварин. Встановлена перевага свиней класів М 0 і М + незалежно від методів розведення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків | ru |
dc.type | Article | ru |