Репозиторий Dspace

Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Туніковська, Л.Г.
dc.date.accessioned 2020-02-26T13:19:13Z
dc.date.available 2020-02-26T13:19:13Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Туніковська, Л. Г. Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків [Текст] / Л. Г. Туніковська // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" ; ред. В. В. Базалій. - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 186-191 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/816
dc.description.abstract Проведено дослідження відгодівельних, м'ясних і забійних якостей молодняку свиней, які розподілені на класи за живою масою. У дослідах проведено порівняння досліджуваних якостей у чистопорідних та помісних тварин. Встановлена перевага свиней класів М 0 і М + незалежно від методів розведення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вплив типів розведення та стабілізуючого відбору на продуктивні якості підсвинків ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись