DSpace Repository

Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху

Show simple item record

dc.contributor.author Василенко, А.О.
dc.contributor.author Деребізова, О.Ю.
dc.contributor.author Тимчук, С.М.
dc.contributor.author Поздняков, В.В.
dc.contributor.author Тимчук, В.М.
dc.date.accessioned 2020-02-26T08:52:12Z
dc.date.available 2020-02-26T08:52:12Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху [Текст] / А. О. Василенко [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 26-33 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/788
dc.description.abstract Встановлено, що мутація гороху r викликає зниження вмісту сухої речовини та крохмалю і підвищення вмісту водорозчинних фракцій вуглеводів у зерні технічної стиглості. Сорти гороху - носії цієї мутації дуже відмінні між собою за вмістом сухої речовини, відновлюючих цукрів та цукрози і найбільш широким розмахом мінливості вирізняється вміст цукрози. Виділено джерела високого вмісту цукрози для використання в селекції овочевого гороху на якість зерна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account