dc.contributor.author |
Василенко, А.О. |
|
dc.contributor.author |
Деребізова, О.Ю. |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Поздняков, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Тимчук, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-26T08:52:12Z |
|
dc.date.available |
2020-02-26T08:52:12Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху [Текст] / А. О. Василенко [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 26-33 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/788 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що мутація гороху r викликає зниження вмісту сухої речовини та крохмалю і підвищення вмісту водорозчинних фракцій вуглеводів у зерні технічної стиглості. Сорти гороху - носії цієї мутації дуже відмінні між собою за вмістом сухої речовини, відновлюючих цукрів та цукрози і найбільш широким розмахом мінливості вирізняється вміст цукрози. Виділено джерела високого вмісту цукрози для використання в селекції овочевого гороху на якість зерна. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху |
ru |
dc.type |
Article |
ru |