00 DSpace/Manakin Repository

Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Василенко, А.О.
dc.contributor.author Деребізова, О.Ю.
dc.contributor.author Тимчук, С.М.
dc.contributor.author Поздняков, В.В.
dc.contributor.author Тимчук, В.М.
dc.date.accessioned 2020-02-26T08:52:12Z
dc.date.available 2020-02-26T08:52:12Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху [Текст] / А. О. Василенко [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 26-33 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/788
dc.description.abstract Встановлено, що мутація гороху r викликає зниження вмісту сухої речовини та крохмалю і підвищення вмісту водорозчинних фракцій вуглеводів у зерні технічної стиглості. Сорти гороху - носії цієї мутації дуже відмінні між собою за вмістом сухої речовини, відновлюючих цукрів та цукрози і найбільш широким розмахом мінливості вирізняється вміст цукрози. Виділено джерела високого вмісту цукрози для використання в селекції овочевого гороху на якість зерна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу