Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Василенко, А.О. | |
dc.contributor.author | Деребізова, О.Ю. | |
dc.contributor.author | Тимчук, С.М. | |
dc.contributor.author | Поздняков, В.В. | |
dc.contributor.author | Тимчук, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T08:52:12Z | |
dc.date.available | 2020-02-26T08:52:12Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху [Текст] / А. О. Василенко [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет". - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 26-33 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/788 | |
dc.description.abstract | Встановлено, що мутація гороху r викликає зниження вмісту сухої речовини та крохмалю і підвищення вмісту водорозчинних фракцій вуглеводів у зерні технічної стиглості. Сорти гороху - носії цієї мутації дуже відмінні між собою за вмістом сухої речовини, відновлюючих цукрів та цукрози і найбільш широким розмахом мінливості вирізняється вміст цукрози. Виділено джерела високого вмісту цукрози для використання в селекції овочевого гороху на якість зерна. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Вміст сухої речовини та цукрів в технічно стиглому зерні різних сортів овочевого гороху | ru |
dc.type | Article | ru |