dc.contributor.author |
Яременко, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Біла, Т. А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-20T13:19:18Z |
|
dc.date.available |
2020-02-20T13:19:18Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier.citation |
Яременко, В. І. Дисперсійний аналіз мінливості концентрації амінокислот найдовшого м'яза спини свиней різного напрямку продуктивності, вирощених в умовах 108 тис.комплексу [Текст] / В. І. Яременко, Т. А. Біла // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" . - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 104 - 106 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/693 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що на рівень мінливості концентрації амінокислотного складу найдовшого м'яза спини в основному впливають генотипові фактори (р<0,01 і р<0,001), за винятком впливу паратипових факторів на рівень концентрації гліцину, треоніну і метіоніну. Враховуючи породи різного напрямку продуктивності для визначення впливу генотипової і паратипової залежності, підхід повинен бути диференційованим. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Дисперсійний аналіз мінливості концентрації амінокислот найдовшого м'яза спини свиней різного напрямку продуктивності, вирощених в умовах 108 тис.комплексу |
ru |
dc.title.alternative |
Dispersion analysis of amino acid concentration variability in the longest spinal muscle of various productive types of hogs bred at the pig breeding farm with the capacity of 108.000 pigs |
ru |
dc.type |
Article |
ru |