Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Похіл, К. Є. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T13:10:16Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T13:10:16Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Похіл К. Є. Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / К. Є. Похіл; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода; ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2020. – 91 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6863 | |
dc.description.abstract | У роботі науково обґрунтовано використання гуміарабіку та фруктози у технологіях цукерок типу грильяж. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та підвищенню біологічної цінності. Вперше доведено ефективність використання композиційної суміші для регулювання функціональнотехнологічних та реологічних властивостей цукерок. Комплексна оцінка показників якості дозволила встановити перспективність та використання функціональних інгредієнтів та безпечність розробленої продукції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | цукерки | ru |
dc.subject | грильяж | ru |
dc.subject | гуміарабік | ru |
dc.subject | фруктоза | ru |
dc.subject | харчова цінність | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів | ru |
dc.title.alternative | Improving the technology of grilled candies through the use of functional ingredients | ru |
dc.type | Other | ru |