00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Похіл, К. Є.
dc.date.accessioned 2021-09-14T13:10:16Z
dc.date.available 2021-09-14T13:10:16Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Похіл К. Є. Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / К. Є. Похіл; наук. керівник к.т.н., ст. викладач Н. В. Воєвода; ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2020. – 91 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6863
dc.description.abstract У роботі науково обґрунтовано використання гуміарабіку та фруктози у технологіях цукерок типу грильяж. Наведені результати використання функціональних інгредієнтів, що сприяють зниженню енергетичної та підвищенню біологічної цінності. Вперше доведено ефективність використання композиційної суміші для регулювання функціональнотехнологічних та реологічних властивостей цукерок. Комплексна оцінка показників якості дозволила встановити перспективність та використання функціональних інгредієнтів та безпечність розробленої продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject цукерки ru
dc.subject грильяж ru
dc.subject гуміарабік ru
dc.subject фруктоза ru
dc.subject харчова цінність ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів ru
dc.title.alternative Improving the technology of grilled candies through the use of functional ingredients ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу