Репозиторий Dspace

Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Танасійчук, Б. М
dc.date.accessioned 2021-09-14T11:36:37Z
dc.date.available 2021-09-14T11:36:37Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Танасійчук Б.М. Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Б. М. Танасійчук; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 94 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6859
dc.description.abstract Розроблено нову рецептуру хлібопекарської продукції, а саме кукурдзяного багету із вмістом комбінованого виду розпушувача. Доведено, що кукурудзяний багет поступається пшеничному хлібу у вмісту білку, проте більш багатий на харчові волокна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject хлібопекарські вироби ru
dc.subject багет ru
dc.subject багет із кукурудзяного борошна ru
dc.subject 181 «Харчові технології» ru
dc.title Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа» ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись