Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Танасійчук, Б. М | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:36:37Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:36:37Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Танасійчук Б.М. Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа»: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Б. М. Танасійчук; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», - Херсон, 2020. – 94 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6859 | |
dc.description.abstract | Розроблено нову рецептуру хлібопекарської продукції, а саме кукурдзяного багету із вмістом комбінованого виду розпушувача. Доведено, що кукурудзяний багет поступається пшеничному хлібу у вмісту білку, проте більш багатий на харчові волокна. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | хлібопекарські вироби | ru |
dc.subject | багет | ru |
dc.subject | багет із кукурудзяного борошна | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | ru |
dc.title | Оптимізація тривалості зберігання хлібобулочних виробів в умовах виробництва фізичної особи підприємця Малозьомова Л.М. кав’ярні «Франс.уа» | ru |
dc.type | Other | ru |