Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Воронова, Т. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-14T11:06:07Z | |
dc.date.available | 2021-09-14T11:06:07Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Воронова Т. В. Оптимізація технології виготовлення печива цукрового підвищеної харчової цінності в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У. Б. кафе «BVS» м. Херсон: кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю 181 «Харчові технології» / Т. В. Воронова; наук. керівник к.с.г.н., доцент Н.В. Новікова; Міністерство освіти і науки України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Каф. інженерії харчового виробництва. - Херсон, 2020. – 88 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6851 | |
dc.description.abstract | Робота присвячена науковому обґрунтуванню та практичному втіленню результатів досліджень покращення споживних властивостей та розширення нового асортименту цукрового печива за рахунок використання рослинної сировини. Дослідженнями встановлено підвищення вмісту білка у печиві «Не традиційне «Українське» та «Оригінальне дачне» за рахунок введення до рецептури нового печива сироватки сухої знежиреної та концентрату сироваткового білкового, та відповідно зниження вуглеводів у дослідних зразках печива за рахунок заміни пшеничного борошна натуральними рослинними компонентами. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | печиво цукрове | ru |
dc.subject | рослинні збагачувальні компоненти | ru |
dc.subject | білки | ru |
dc.subject | вуглеводи | ru |
dc.subject | енергетична цінність | ru |
dc.subject | споживчі властивості | ru |
dc.subject | асортимент продукції | ru |
dc.subject | 181 «Харчові технології» | |
dc.title | Оптимізація технології виготовлення печива цукрового підвищеної харчової цінності в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон | ru |
dc.title.alternative | Орtіmіzаtіоn оf the technоlоgy оf mаkіng sugаr cооkіes оf hіgh nutrіtіоnаl vаlue іn terms оf рrоductіоn оf аn іndіvіduаl entreрreneur Berdаr UB cаfe "BVS" Khersоn | ru |
dc.type | Other | ru |