00 DSpace/Manakin Repository

Перегляд 2020 по темі

Ввійти

русский українська English
  • Головна сторінка DSpace
  • →
  • Випускні кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
  • →
  • СВО "Магістр"
  • →
  • БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ факультет
  • →
  • 2020
  • →
  • Перегляд 2020 по темі
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Перегляд 2020 по темі

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Або введіть перші кілька букв:

Порядок: Рузультати:

Зараз показуються 1-20 з 69

  • Наступна сторінка
    Тема
    181 «Харчові технології» [14]
    асортимент продукції [1]
    багет [1]
    багет із кукурудзяного борошна [1]
    баклажан [1]
    бентоніт [1]
    булочки для гамбургерів [1]
    білки [1]
    біологічна цінність [4]
    вино [1]
    виноград [1]
    виноматеріали [1]
    вуглеводи [1]
    відходи виробництва [1]
    гарбузове пюре [1]
    грильяж [1]
    гуміарабік [1]
    дескриптори [1]
    енергетична цінність [1]
    жмих чорного кмину [1]

Зараз показуються 1-20 з 69

  • Наступна сторінка

Пошук


Перегляд

  • Всі матеріали

    • Фонди та колекції
    • За датою публикації
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Колекція

    • За датою публикації
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми

Мій профіль

  • Ввійти
  • Зареєструватися
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Theme by   
Контакти | Зворотній зв'язок