Репозиторий Dspace

Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жужа, О. О.
dc.date.accessioned 2020-02-20T10:15:31Z
dc.date.available 2020-02-20T10:15:31Z
dc.date.issued 1999
dc.identifier.citation Жужа, О. О. Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці [Текст] / О. О. Жужа // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 79 - 82 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/674
dc.description.abstract Якість зерна пшениці формується під впливом зовнішніх умов вирощування і біологічних особливостей сортів. Його визначають такі основні показники: натура зерна (гр/л), скловидність (%), утримання клейковини і білку (%), вихід хліба з 100 гр борошна в см. Хлібопекарські властивості борошна характеризують пругкість, розтяжність тіста, фізичні і хімічні чинники тіста, що визначають силу борошна. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці ru
dc.title.alternative The influence of agro-ecological conditions on grain quality of different winter wheat varieties ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись