Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Жужа, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T10:15:31Z | |
dc.date.available | 2020-02-20T10:15:31Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.citation | Жужа, О. О. Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці [Текст] / О. О. Жужа // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 79 - 82 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/674 | |
dc.description.abstract | Якість зерна пшениці формується під впливом зовнішніх умов вирощування і біологічних особливостей сортів. Його визначають такі основні показники: натура зерна (гр/л), скловидність (%), утримання клейковини і білку (%), вихід хліба з 100 гр борошна в см. Хлібопекарські властивості борошна характеризують пругкість, розтяжність тіста, фізичні і хімічні чинники тіста, що визначають силу борошна. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці | ru |
dc.title.alternative | The influence of agro-ecological conditions on grain quality of different winter wheat varieties | ru |
dc.type | Article | ru |