dc.contributor.author |
Жужа, О. О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-20T10:15:31Z |
|
dc.date.available |
2020-02-20T10:15:31Z |
|
dc.date.issued |
1999 |
|
dc.identifier.citation |
Жужа, О. О. Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці [Текст] / О. О. Жужа // Таврійський науковий вісник : присвячується урочистій події - 125-річчю утворення Херсонського сільськогосподарського навчального закладу (1874-1999) / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т". - Херсон : Айлант, 1999. - Вип.11, Ч.1. - С. 79 - 82 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/674 |
|
dc.description.abstract |
Якість зерна пшениці формується під впливом зовнішніх умов вирощування і біологічних особливостей сортів. Його визначають такі основні показники: натура зерна (гр/л), скловидність (%), утримання клейковини і білку (%), вихід хліба з 100 гр борошна в см. Хлібопекарські властивості борошна характеризують пругкість, розтяжність тіста, фізичні і хімічні чинники тіста, що визначають силу борошна. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Вплив агроекологічних умов на якість зерна різних сортів озимої пшениці |
ru |
dc.title.alternative |
The influence of agro-ecological conditions on grain quality of different winter wheat varieties |
ru |
dc.type |
Article |
ru |