dc.contributor.author |
Орел, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-26T09:39:03Z |
|
dc.date.available |
2021-01-26T09:39:03Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Орел, В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.91. - С. 295-301 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5778 |
|
dc.description.abstract |
Розвиток виробництва свинини та підвищення його ефективності в країні повинні здійснюватись на основі зростання продуктивності тварин, їх плодючості, збільшення інвестицій в свинарську галузь, концентрації поголів'я, поліпшення матеріально-технічної бази господарств, а також вдосконалення державної підтримки виробників свинини. У зв'язку з цим, оцінка організаційно-економічних умов підвищує зацікавленість сільських товаровиробників у нарощуванні сировинних можливостей сфери переробки на основі дослідження динаміки та рівня закупівельних цін, установлюваних м'ясокомбінатами відповідно до категорії вгодованості свиней. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства |
ru |
dc.type |
Article |
ru |