Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Орел, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-26T09:39:03Z | |
dc.date.available | 2021-01-26T09:39:03Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Орел, В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.91. - С. 295-301 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5778 | |
dc.description.abstract | Розвиток виробництва свинини та підвищення його ефективності в країні повинні здійснюватись на основі зростання продуктивності тварин, їх плодючості, збільшення інвестицій в свинарську галузь, концентрації поголів'я, поліпшення матеріально-технічної бази господарств, а також вдосконалення державної підтримки виробників свинини. У зв'язку з цим, оцінка організаційно-економічних умов підвищує зацікавленість сільських товаровиробників у нарощуванні сировинних можливостей сфери переробки на основі дослідження динаміки та рівня закупівельних цін, установлюваних м'ясокомбінатами відповідно до категорії вгодованості свиней. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства | ru |
dc.type | Article | ru |