00 DSpace/Manakin Repository

Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Орел, В.М.
dc.date.accessioned 2021-01-26T09:39:03Z
dc.date.available 2021-01-26T09:39:03Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Орел, В. М. Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства / В. М. Орел // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2015. - Вип.91. - С. 295-301 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5778
dc.description.abstract Розвиток виробництва свинини та підвищення його ефективності в країні повинні здійснюватись на основі зростання продуктивності тварин, їх плодючості, збільшення інвестицій в свинарську галузь, концентрації поголів'я, поліпшення матеріально-технічної бази господарств, а також вдосконалення державної підтримки виробників свинини. У зв'язку з цим, оцінка організаційно-економічних умов підвищує зацікавленість сільських товаровиробників у нарощуванні сировинних можливостей сфери переробки на основі дослідження динаміки та рівня закупівельних цін, установлюваних м'ясокомбінатами відповідно до категорії вгодованості свиней. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Механізм підвищення ефективності виробництва м’ясопродуктів галузі свинарства ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу