dc.contributor.author |
Палій, А.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T12:17:11Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T12:17:11Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Палій, А. П. Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння [Текст] / А. П. Палій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 144-148 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4981 |
|
dc.description.abstract |
Аналізом гігієнічного та санітарного станів на фермах і молочних комплексах промислового типу встановлено, що в результаті порушення режимів обслуговування дійного стада перед процесом видоювання відбувається забруднення одержуваного молока. Для визначення якості здійснення підготовчих операцій до доїння розроблено спосіб, за яким отримують змив з подальшою бальною оцінкою чистоти сосків вимені: I – бездоганно, II – відмінно; III – добре; IV – задовільно; V – незадовільно. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння |
ru |
dc.type |
Article |
ru |