DSpace Repository

Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння

Show simple item record

dc.contributor.author Палій, А.П.
dc.date.accessioned 2020-12-17T12:17:11Z
dc.date.available 2020-12-17T12:17:11Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Палій, А. П. Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння [Текст] / А. П. Палій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 144-148 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4981
dc.description.abstract Аналізом гігієнічного та санітарного станів на фермах і молочних комплексах промислового типу встановлено, що в результаті порушення режимів обслуговування дійного стада перед процесом видоювання відбувається забруднення одержуваного молока. Для визначення якості здійснення підготовчих операцій до доїння розроблено спосіб, за яким отримують змив з подальшою бальною оцінкою чистоти сосків вимені: I – бездоганно, II – відмінно; III – добре; IV – задовільно; V – незадовільно. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account