Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Палій, А.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T12:17:11Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T12:17:11Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Палій, А. П. Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння [Текст] / А. П. Палій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 144-148 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4981 | |
dc.description.abstract | Аналізом гігієнічного та санітарного станів на фермах і молочних комплексах промислового типу встановлено, що в результаті порушення режимів обслуговування дійного стада перед процесом видоювання відбувається забруднення одержуваного молока. Для визначення якості здійснення підготовчих операцій до доїння розроблено спосіб, за яким отримують змив з подальшою бальною оцінкою чистоти сосків вимені: I – бездоганно, II – відмінно; III – добре; IV – задовільно; V – незадовільно. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння | ru |
dc.type | Article | ru |