Репозиторий Dspace

Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Палій, А.П.
dc.date.accessioned 2020-12-17T12:17:11Z
dc.date.available 2020-12-17T12:17:11Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Палій, А. П. Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння [Текст] / А. П. Палій // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 144-148 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4981
dc.description.abstract Аналізом гігієнічного та санітарного станів на фермах і молочних комплексах промислового типу встановлено, що в результаті порушення режимів обслуговування дійного стада перед процесом видоювання відбувається забруднення одержуваного молока. Для визначення якості здійснення підготовчих операцій до доїння розроблено спосіб, за яким отримують змив з подальшою бальною оцінкою чистоти сосків вимені: I – бездоганно, II – відмінно; III – добре; IV – задовільно; V – незадовільно. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Інновації у визначенні якості здійснення підготовчих операцій до доїння ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись