dc.contributor.author |
Завальнюк, І.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-17T10:12:04Z |
|
dc.date.available |
2020-12-17T10:12:04Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Завальнюк, І. П. Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств [Текст] / І. П. Завальнюк // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 112-119 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4960 |
|
dc.description.abstract |
В статті акцентується увага на важливій проблемі півдня України – недостатній розвиток молочного вівчарства. Розглянуті приклади організації виробництва овечого сиру в країнах Західної Європи. Проведений детальний аналіз технологій переробки овечого молока з подальшим виробництвом сирів типу бринза, пекоріно, кашкавал. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств |
ru |
dc.type |
Article |
ru |