Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Завальнюк, І.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T10:12:04Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T10:12:04Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Завальнюк, І. П. Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств [Текст] / І. П. Завальнюк // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 112-119 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4960 | |
dc.description.abstract | В статті акцентується увага на важливій проблемі півдня України – недостатній розвиток молочного вівчарства. Розглянуті приклади організації виробництва овечого сиру в країнах Західної Європи. Проведений детальний аналіз технологій переробки овечого молока з подальшим виробництвом сирів типу бринза, пекоріно, кашкавал. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств | ru |
dc.type | Article | ru |