00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Завальнюк, І.П.
dc.date.accessioned 2020-12-17T10:12:04Z
dc.date.available 2020-12-17T10:12:04Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Завальнюк, І. П. Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств [Текст] / І. П. Завальнюк // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - Вип.93. - С. 112-119 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4960
dc.description.abstract В статті акцентується увага на важливій проблемі півдня України – недостатній розвиток молочного вівчарства. Розглянуті приклади організації виробництва овечого сиру в країнах Західної Європи. Проведений детальний аналіз технологій переробки овечого молока з подальшим виробництвом сирів типу бринза, пекоріно, кашкавал. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Дослідження технологій переробки овечого молока в умовах фермерських господарств ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу