Репозиторий Dspace

Фізіологічні особливості розвитку ізольованих меристем лаванди в культурі in vitro

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Манушкіна, Т. М.
dc.date.accessioned 2020-06-12T09:23:27Z
dc.date.available 2020-06-12T09:23:27Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Манушкіна, Т. М. Фізіологічні особливості розвитку ізольованих меристем лаванди в культурі in vitro [Текст] / Т. М. Манушкіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.81. - С. 108-115 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3835
dc.description.abstract Показано вплив складу живильного середовища, генотипу донорних рослин, розміщення бруньки, сезонності ізолювання експланту на розвиток ізольованих меристем лаванди в культурі in vitro. На основі проведених досліджень розроблено технологію клонального мікророзмноження лаванди ru
dc.language.iso tr ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Фізіологічні особливості розвитку ізольованих меристем лаванди в культурі in vitro ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись