Репозиторий Dspace

Біометричні показники, господарсько цінні ознаки та рівень насіннєвої продуктивності гірчиці білої залежно від способу сівби та норми висіву в умовах півдня України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Жуйков, О.Г.
dc.date.accessioned 2020-06-11T13:48:52Z
dc.date.available 2020-06-11T13:48:52Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Жуйков, О. Г. Біометричні показники, господарсько цінні ознаки та рівень насіннєвої продуктивності гірчиці білої залежно від способу сівби та норми висіву в умовах півдня України [Текст] / О. Г. Жуйков // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.81. - С. 51-58 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3741
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень щодо впливу способу сівби та норми висіву на комплекс біометричних і господарсько цінних показників гірчиці білої (Sinapis alba) при вирощуванні культури в умовах півдня України. Встановлена суттєва перевага звичайного рядкового способу сівби з міжряддям 15 см перед розкидним, вузькорядним (7,5 см) та широкорядним (45 см) способами щодо коефіцієнту виживання рослин, стійкості до вилягання та обсипання насіння, формування елементів структури врожаю, біологічної врожайності та коефіцієнту її реалізації, урожайності кондиційного насіння, збору сирого жиру та гірчичного шроту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Біометричні показники, господарсько цінні ознаки та рівень насіннєвої продуктивності гірчиці білої залежно від способу сівби та норми висіву в умовах півдня України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись