dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-05T07:35:32Z |
|
dc.date.available |
2020-06-05T07:35:32Z |
|
dc.date.issued |
2003 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, Ю. В. Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 207-21 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3576 |
|
dc.description.abstract |
Результати господарювання в останні роки різко загострили еко-
логічну ситуацію. Склалася і зростає екологічна загроза для людей,
рослинного і тваринного світу. Несприятлива сучасна екологічна ситу-
ація веде до забруднення питної води, повітряного басейну, ґрунтів, і як слідство – харчових продуктів. Харчування є одним із основних важелів, який гармонізуючи організм людини з навколишнім середовищем, сприяє, певним чином, здоров’ю та здатності організму протидіяти впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування |
ru |
dc.type |
Article |
ru |