DSpace Repository

Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування

Show simple item record

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-06-05T07:35:32Z
dc.date.available 2020-06-05T07:35:32Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.citation Ушкаренко, Ю. В. Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 207-21 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3576
dc.description.abstract Результати господарювання в останні роки різко загострили еко- логічну ситуацію. Склалася і зростає екологічна загроза для людей, рослинного і тваринного світу. Несприятлива сучасна екологічна ситу- ація веде до забруднення питної води, повітряного басейну, ґрунтів, і як слідство – харчових продуктів. Харчування є одним із основних важелів, який гармонізуючи організм людини з навколишнім середовищем, сприяє, певним чином, здоров’ю та здатності організму протидіяти впливу несприятливих факторів навколишнього середовища. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Економіко-правові аспекти досягнення екологічної чистоти продуктів харчування ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account