Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чігірьов, В.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-27T07:31:47Z | |
dc.date.available | 2020-05-27T07:31:47Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.citation | Чігірьов, В. О. Хімічний і амінокислотний склад мяса овець цигайської породи та їх помісей з асканійським кросбредним типом [Текст] / В.О. Чігірьов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 104-107. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3457 | |
dc.description.abstract | У характеристиці м'яса овець – баранини відзначається, що за смаковими якостями воно не поступається м'ясу інших видів тварин. Порівняно з яловичиною та свининою баранина за хімічним складом і калорійністю займає проміжне положення. Баранина дещо поступається яловичині за вмістом білка, але переважає за наявністю жиру та енергетичною цінністю. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Хімічний і амінокислотний склад м'яса овець цигайської породи та їх помісейз асканійським кросбредним типом | ru |
dc.type | Article | ru |