Репозиторий Dspace

Хімічний і амінокислотний склад м'яса овець цигайської породи та їх помісейз асканійським кросбредним типом

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Чігірьов, В.О.
dc.date.accessioned 2020-05-27T07:31:47Z
dc.date.available 2020-05-27T07:31:47Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.citation Чігірьов, В. О. Хімічний і амінокислотний склад мяса овець цигайської породи та їх помісей з асканійським кросбредним типом [Текст] / В.О. Чігірьов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 104-107. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3457
dc.description.abstract У характеристиці м'яса овець – баранини відзначається, що за смаковими якостями воно не поступається м'ясу інших видів тварин. Порівняно з яловичиною та свининою баранина за хімічним складом і калорійністю займає проміжне положення. Баранина дещо поступається яловичині за вмістом білка, але переважає за наявністю жиру та енергетичною цінністю. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Хімічний і амінокислотний склад м'яса овець цигайської породи та їх помісейз асканійським кросбредним типом ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись