dc.contributor.author |
Чігірьов, В.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-27T07:31:47Z |
|
dc.date.available |
2020-05-27T07:31:47Z |
|
dc.date.issued |
2003 |
|
dc.identifier.citation |
Чігірьов, В. О. Хімічний і амінокислотний склад мяса овець цигайської породи та їх помісей з асканійським кросбредним типом [Текст] / В.О. Чігірьов // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вып.25. - С. 104-107. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3457 |
|
dc.description.abstract |
У характеристиці м'яса овець – баранини відзначається, що за смаковими якостями воно не поступається м'ясу інших видів тварин. Порівняно з яловичиною та свининою баранина за хімічним складом і калорійністю займає проміжне положення. Баранина дещо поступається яловичині за вмістом білка, але переважає за наявністю жиру та енергетичною цінністю. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Хімічний і амінокислотний склад м'яса овець цигайської породи та їх помісейз асканійським кросбредним типом |
ru |
dc.type |
Article |
ru |