dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Є. |
|
dc.contributor.author |
Ковбаса, В.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-17T12:13:22Z |
|
dc.date.available |
2020-02-17T12:13:22Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Грек, О. В. кструдований рис в кисломолочних продуктах [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, В.М. Ковбаса // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" . - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 124-129 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/339 |
|
dc.description.abstract |
Метою цієї роботи є розробка комбінованого продукту на основі сметани з масовою часткою жиру 10 , 15 та 20 %. Внесенням екструдату рису у сметану можна не тільки збільшити її біологічну та харчову цінність, але й покращити консистенцію, не підвищуючи вміст жиру. Проблема регулювання консистенції сметани, особливо з заниженим вмістом жиру, та уповільнення зростання її кислотності в процесі зберігання обумовлюють актуальність проведення роботи. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Екструдований рис в кисломолочних продуктах |
ru |
dc.type |
Article |
ru |