Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Грек, О.В. | |
dc.contributor.author | Поліщук, Г.Є. | |
dc.contributor.author | Ковбаса, В.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T12:13:22Z | |
dc.date.available | 2020-02-17T12:13:22Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Грек, О. В. кструдований рис в кисломолочних продуктах [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, В.М. Ковбаса // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" . - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 124-129 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/339 | |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є розробка комбінованого продукту на основі сметани з масовою часткою жиру 10 , 15 та 20 %. Внесенням екструдату рису у сметану можна не тільки збільшити її біологічну та харчову цінність, але й покращити консистенцію, не підвищуючи вміст жиру. Проблема регулювання консистенції сметани, особливо з заниженим вмістом жиру, та уповільнення зростання її кислотності в процесі зберігання обумовлюють актуальність проведення роботи. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Екструдований рис в кисломолочних продуктах | ru |
dc.type | Article | ru |