00 DSpace/Manakin Repository

Екструдований рис в кисломолочних продуктах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Грек, О.В.
dc.contributor.author Поліщук, Г.Є.
dc.contributor.author Ковбаса, В.М.
dc.date.accessioned 2020-02-17T12:13:22Z
dc.date.available 2020-02-17T12:13:22Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Грек, О. В. кструдований рис в кисломолочних продуктах [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, В.М. Ковбаса // Таврійський науковий вісник / М-во аграр. політики Укр., УААН, Навч. - наук. - вироб. комплекс "Херсон. агроун-т" . - Херсон : Айлант, 2000. - Вип.13. - С. 124-129 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/339
dc.description.abstract Метою цієї роботи є розробка комбінованого продукту на основі сметани з масовою часткою жиру 10 , 15 та 20 %. Внесенням екструдату рису у сметану можна не тільки збільшити її біологічну та харчову цінність, але й покращити консистенцію, не підвищуючи вміст жиру. Проблема регулювання консистенції сметани, особливо з заниженим вмістом жиру, та уповільнення зростання її кислотності в процесі зберігання обумовлюють актуальність проведення роботи. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Айлант ru
dc.title Екструдований рис в кисломолочних продуктах ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу