Репозиторий Dspace

Удосконалення технології виробництва продукції нутріївництва

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Чигринов, Є.І.
dc.contributor.author Свириденко, К.О.
dc.contributor.author Свириденко, О. І.
dc.date.accessioned 2020-05-14T11:27:52Z
dc.date.available 2020-05-14T11:27:52Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Чигринов, Е. І. Удосконалення технології виробництва продукції нутріївництва [Текст] / Е. І. Чигринов, К. О. Свириденко, О. І. Свириденко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.80. - С. 197-202 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3291
dc.description.abstract Наведено результати досліджень з впливу щільності утримання на щеніння і лактацію самок, відгодівлю молодняку та парування нутрій. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Удосконалення технології виробництва продукції нутріївництва ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись