Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Глухова, Н.А. | |
dc.contributor.author | Деребізова, О.Ю. | |
dc.contributor.author | Тимчук, С.М. | |
dc.contributor.author | Супрун, О.Г. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-07T18:13:08Z | |
dc.date.available | 2020-05-07T18:13:08Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Вміст цукрів у нектарі ерукових та безерукових форм ріпаку озимого [Текст] / Н. А. Глухова, О.Ю. Деребізова, С. М. Тимчук, О. Г. Супрун // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.80. - С. 63-67. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3163 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано особливості складу цукрів нектару, нектаропродуктивності ріпаку озимого «00» і «+0» типів. Розглянуті у зв’язку з цим проблеми насінництва ріпаку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Вміст цукрів у нектарі ерукових і безерукових форм ріпаку озимого | ru |
dc.type | Article | ru |