Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Лісний, В. А. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-14T09:59:57Z | |
dc.date.available | 2020-02-14T09:59:57Z | |
dc.date.issued | 1998 | |
dc.identifier.citation | Лісний, В. А. Генетичний потенціал відгодівельних та м'ясних якостей свиней спеціалізованих батьківських форм та його використання при схрещуванні [Текст] / В. А. Лісний // Таврійський науковий вісник / М-во АПК України, УААН, Акад. наук вищ. шк. України, ХДСГІ. - Херсон : Айлант, 1998. - Вип.3. - С. 48-54 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/305 | |
dc.description.abstract | Враховуючи те, що м’ясні, а також і відгодівельні якості мають адитивний характер успадкування, тобто в більшій мірі залежать від загальної комбінаційної здатності, важливе значення для прояву ефекту гетерозису при схрещуванні має рівень продуктивності вихідних порід і типів. В зв'язку з цим були проведені дослідження за оцінкою відгодівельних та м'ясних якостей чистопорідних тварин великої білої породи /контроль/, полтавської м'ясної породи, молдавського м'ясного типу, української м’ясної породи /асканійський тип/ та спеціалізованої м'ясної лінії полтавської селекції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Айлант | ru |
dc.title | Генетичний потенціал відгодівельних та м'ясних якостей свиней спеціалізованих батьківських форм та його використання при схрещуванні | ru |
dc.title.alternative | Genetic potential foraging and meat jualities of pigs of the specialized fatherly forms and its use in cross-breeding | ru |
dc.type | Article | ru |