dc.contributor.author |
Лісний, В. А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-14T09:59:57Z |
|
dc.date.available |
2020-02-14T09:59:57Z |
|
dc.date.issued |
1998 |
|
dc.identifier.citation |
Лісний, В. А. Генетичний потенціал відгодівельних та м'ясних якостей свиней спеціалізованих батьківських форм та його використання при схрещуванні [Текст] / В. А. Лісний // Таврійський науковий вісник / М-во АПК України, УААН, Акад. наук вищ. шк. України, ХДСГІ. - Херсон : Айлант, 1998. - Вип.3. - С. 48-54 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/305 |
|
dc.description.abstract |
Враховуючи те, що м’ясні, а також і відгодівельні якості мають адитивний характер успадкування, тобто в більшій мірі залежать від загальної комбінаційної здатності, важливе значення для прояву ефекту гетерозису при схрещуванні має рівень продуктивності вихідних порід і типів. В зв'язку з цим були проведені дослідження за оцінкою відгодівельних та м'ясних якостей чистопорідних тварин великої білої породи /контроль/, полтавської м'ясної породи, молдавського м'ясного типу, української м’ясної породи /асканійський тип/ та спеціалізованої м'ясної лінії полтавської селекції. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Айлант |
ru |
dc.title |
Генетичний потенціал відгодівельних та м'ясних якостей свиней спеціалізованих батьківських форм та його використання при схрещуванні |
ru |
dc.title.alternative |
Genetic potential foraging and meat jualities of pigs of the specialized fatherly forms and its use in cross-breeding |
ru |
dc.type |
Article |
ru |