Репозиторий Dspace

Удосконалення конструкції сушарки і механізація процесу сушіння

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ковалевський, К.А.
dc.contributor.author Стоянова, О.В.
dc.contributor.author Шанін, О.Д.
dc.date.accessioned 2020-04-28T11:07:11Z
dc.date.available 2020-04-28T11:07:11Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier.citation Ковалевський, К. А. Удосконалення конструкції сушарки і механізація процесу сушіння [Текст] / К.А. Ковалевський, О.В. Стоянова, О.Д. Шанін // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вип.26. - С. 92-95. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2866
dc.description.abstract В асортименті плодоовочевої продукції, поряд з консервами значне місце посягають продукти, які здобувають методом сушіння. Кількість таких продуктів зростає, як і зростає асортимент сушених фруктів та овочів. Сучасність потребує вдосконалення технології виробництва, зниження собівартості продукції та збільшення ефективності роботи устаткування, винахід і використання внутрішніх резервів, за рахунок яких можна без значних додаткових капіталовкладень досягти збільшення продуктивності праці та збільшення якості продукції. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Удосконалення конструкції сушарки і механізація процесу сушіння ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись