Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ковалевський, К.А. | |
dc.contributor.author | Стоянова, О.В. | |
dc.contributor.author | Шанін, О.Д. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-28T11:07:11Z | |
dc.date.available | 2020-04-28T11:07:11Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Ковалевський, К. А. Удосконалення конструкції сушарки і механізація процесу сушіння [Текст] / К.А. Ковалевський, О.В. Стоянова, О.Д. Шанін // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2003. - Вип.26. - С. 92-95. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2866 | |
dc.description.abstract | В асортименті плодоовочевої продукції, поряд з консервами значне місце посягають продукти, які здобувають методом сушіння. Кількість таких продуктів зростає, як і зростає асортимент сушених фруктів та овочів. Сучасність потребує вдосконалення технології виробництва, зниження собівартості продукції та збільшення ефективності роботи устаткування, винахід і використання внутрішніх резервів, за рахунок яких можна без значних додаткових капіталовкладень досягти збільшення продуктивності праці та збільшення якості продукції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Удосконалення конструкції сушарки і механізація процесу сушіння | ru |
dc.type | Article | ru |