dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Є. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Коровіна, Н.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-24T07:43:45Z |
|
dc.date.available |
2020-04-24T07:43:45Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Поліщук, Г. Є. Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій [Текст] / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Н. В. Коровіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2002. - Вып.24. - С. 262-265. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2769 |
|
dc.description.abstract |
Важлива фізіологічна роль поліненасичених жирних кислот, на які багаті рослинні олії, була встановлена ще у 1929 році. У досліджуваних тварин при недостачі чи відсутності цих кислот в раціоні харчування уповільнювався розвиток, спостерігались зміни ушкірі, нирках, підвищувалася чутливість до холоду та інфекцій, порушувався водний обмін. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Вивчення ролі емульгаторів у процесі стабілізації харчових штучних емульсій |
ru |
dc.type |
Article |
ru |