dc.contributor.author |
Грек, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Поліщук, Г.Є. |
|
dc.contributor.author |
Гайдамака, О.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-24T07:28:52Z |
|
dc.date.available |
2020-04-24T07:28:52Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Грек, О. В. Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою [Текст] / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.А. Гайдамака // Таврійський науковий вісник. - Херсон : ТОВ "Айлант", 2002. - Вып.24. - С. 259-262 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2768 |
|
dc.description.abstract |
Одне з головних завдань молочної промисловості – випуск якісної та біологічно повноцінної продукції. Цю проблему можна розв'язати шляхом удосконалення існуючих та створення нових технологій, що сприятиме розширенню асортименту молочних
продуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Розробка технології молочних десертів зі стабілізуючою добавкою |
ru |
dc.type |
Article |
ru |