DSpace Repository

Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське"

Show simple item record

dc.contributor.author Назаренко, С.О.
dc.contributor.author Ніколаєва, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-04-23T17:47:59Z
dc.date.available 2020-04-23T17:47:59Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Назаренко, С. О. Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" [Текст] / С. О. Назаренко, Ю. В. Ніколаєва // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 132-136. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2753
dc.description.abstract Наведено аналіз ефективності виробництва харчових яєць за незамкненого і замкненого циклу виробництва. Встановлено, що ефективність використання курей родинного стада підвищується із збільшенням чисельності несучок промислового стада. Виходячи із цього, одним із шляхів підвищення прибутковості галузі яєчного птахівництва у господарстві є оптимізація структури стада. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account