Репозиторий Dspace

Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське"

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Назаренко, С.О.
dc.contributor.author Ніколаєва, Ю.В.
dc.date.accessioned 2020-04-23T17:47:59Z
dc.date.available 2020-04-23T17:47:59Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Назаренко, С. О. Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" [Текст] / С. О. Назаренко, Ю. В. Ніколаєва // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 132-136. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2753
dc.description.abstract Наведено аналіз ефективності виробництва харчових яєць за незамкненого і замкненого циклу виробництва. Встановлено, що ефективність використання курей родинного стада підвищується із збільшенням чисельності несучок промислового стада. Виходячи із цього, одним із шляхів підвищення прибутковості галузі яєчного птахівництва у господарстві є оптимізація структури стада. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись