Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Назаренко, С.О. | |
dc.contributor.author | Ніколаєва, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T17:47:59Z | |
dc.date.available | 2020-04-23T17:47:59Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Назаренко, С. О. Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" [Текст] / С. О. Назаренко, Ю. В. Ніколаєва // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 132-136. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2753 | |
dc.description.abstract | Наведено аналіз ефективності виробництва харчових яєць за незамкненого і замкненого циклу виробництва. Встановлено, що ефективність використання курей родинного стада підвищується із збільшенням чисельності несучок промислового стада. Виходячи із цього, одним із шляхів підвищення прибутковості галузі яєчного птахівництва у господарстві є оптимізація структури стада. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Шляхи вдосконалення технології виробництва харчових яєць на птахофабриці ПАТ "Чорнобаївське" | ru |
dc.type | Article | ru |