DSpace Repository

Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней

Show simple item record

dc.contributor.author Канюка, О.Ю.
dc.date.accessioned 2020-04-22T18:23:34Z
dc.date.available 2020-04-22T18:23:34Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Канюка, О. Ю. Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней [Текст] / О. Ю. Канюка // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 75-79. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2699
dc.description.abstract У статті подана інформація про рівень активної кислотності різних м’язів свиней різних вагових категорій. Визначено, що рівень активної кислотності м’язової тканини дає можливість охарактеризувати напрямок проходження фізико-хімічних процесів в тушах свиней після забою. Графічно показано, що активна кислотність м’язової тканини насамперед залежить від розташування м’яза в туші та живої маси тварин. У різних м’язах туш виявлено свій оптимальний рівень динаміки змін показника активної кислотності протягом періоду дозрівання. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account