dc.contributor.author |
Канюка, О.Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-22T18:23:34Z |
|
dc.date.available |
2020-04-22T18:23:34Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Канюка, О. Ю. Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней [Текст] / О. Ю. Канюка // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 75-79. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2699 |
|
dc.description.abstract |
У статті подана інформація про рівень активної кислотності різних м’язів
свиней різних вагових категорій. Визначено, що рівень активної кислотності
м’язової тканини дає можливість охарактеризувати напрямок проходження фізико-хімічних процесів в тушах свиней після забою. Графічно показано, що активна кислотність м’язової тканини насамперед залежить від розташування м’яза
в туші та живої маси тварин. У різних м’язах туш виявлено свій оптимальний
рівень динаміки змін показника активної кислотності протягом періоду дозрівання. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней |
ru |
dc.type |
Article |
ru |