00 DSpace/Manakin Repository

Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Канюка, О.Ю.
dc.date.accessioned 2020-04-22T18:23:34Z
dc.date.available 2020-04-22T18:23:34Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Канюка, О. Ю. Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней [Текст] / О. Ю. Канюка // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 75-79. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2699
dc.description.abstract У статті подана інформація про рівень активної кислотності різних м’язів свиней різних вагових категорій. Визначено, що рівень активної кислотності м’язової тканини дає можливість охарактеризувати напрямок проходження фізико-хімічних процесів в тушах свиней після забою. Графічно показано, що активна кислотність м’язової тканини насамперед залежить від розташування м’яза в туші та живої маси тварин. У різних м’язах туш виявлено свій оптимальний рівень динаміки змін показника активної кислотності протягом періоду дозрівання. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу