Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Канюка, О.Ю. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T18:23:34Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T18:23:34Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Канюка, О. Ю. Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней [Текст] / О. Ю. Канюка // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 75-79. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2699 | |
dc.description.abstract | У статті подана інформація про рівень активної кислотності різних м’язів свиней різних вагових категорій. Визначено, що рівень активної кислотності м’язової тканини дає можливість охарактеризувати напрямок проходження фізико-хімічних процесів в тушах свиней після забою. Графічно показано, що активна кислотність м’язової тканини насамперед залежить від розташування м’яза в туші та живої маси тварин. У різних м’язах туш виявлено свій оптимальний рівень динаміки змін показника активної кислотності протягом періоду дозрівання. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Оцінка рівня активної кислотності різних груп м'язів свиней | ru |
dc.type | Article | ru |