dc.contributor.author |
Вовченко, Б.О. |
|
dc.contributor.author |
Гузь, Н.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-22T13:54:49Z |
|
dc.date.available |
2020-04-22T13:54:49Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Вовченко, Б. О. Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві [Текст] / Б. О. Вовченко, Н. С. Гузь // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 32-35. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2678 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що найбільш цінними в економічному відношенні є ягнята,
які народилися в числі двійневих, оскільки вони характеризуються високими
показниками продуктивності. Це забезпечує однакову норму рентабельності,
особливо при виробництві хутрових овчин, так і їх промисловій переробці та
створює можливість для паритетного функціонування галузі вівчарства і переробної промисловості |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві |
ru |
dc.type |
Article |
ru |