00 DSpace/Manakin Repository

Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Вовченко, Б.О.
dc.contributor.author Гузь, Н.С.
dc.date.accessioned 2020-04-22T13:54:49Z
dc.date.available 2020-04-22T13:54:49Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Вовченко, Б. О. Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві [Текст] / Б. О. Вовченко, Н. С. Гузь // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 32-35. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2678
dc.description.abstract Встановлено, що найбільш цінними в економічному відношенні є ягнята, які народилися в числі двійневих, оскільки вони характеризуються високими показниками продуктивності. Це забезпечує однакову норму рентабельності, особливо при виробництві хутрових овчин, так і їх промисловій переробці та створює можливість для паритетного функціонування галузі вівчарства і переробної промисловості ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу