Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Вовченко, Б.О. | |
dc.contributor.author | Гузь, Н.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T13:54:49Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T13:54:49Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Вовченко, Б. О. Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві [Текст] / Б. О. Вовченко, Н. С. Гузь // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(Т.2). - С. 32-35. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2678 | |
dc.description.abstract | Встановлено, що найбільш цінними в економічному відношенні є ягнята, які народилися в числі двійневих, оскільки вони характеризуються високими показниками продуктивності. Це забезпечує однакову норму рентабельності, особливо при виробництві хутрових овчин, так і їх промисловій переробці та створює можливість для паритетного функціонування галузі вівчарства і переробної промисловості | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Основи економіки вівчарства у фермерському господарстві | ru |
dc.type | Article | ru |