dc.contributor.author |
Кузьменко, Л.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T21:42:36Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T21:42:36Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Кузьменко, Л. М. Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней [Текст] / Л. М. Кузьменко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 331-338 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2638 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено тенденцію до збільшення показників забійного виходу піддослідних свиней при включенні в комбікорм різної кількості за масою концентрованого соняшникового шроту. Вірогідно вищим на 2,47 % був вихід м'яса
з туші у тварин, які отримували в складі комбікорму 15 % концентрованого
шроту соняшнику. В зразках найдовшого м’яза спини цих тварин відмічалось
підвищення загального вмісту амінокислот, головним чином, замінних. М'ясо
свиней, вирощених на комбікормі, в якому половина соєвого шроту за масою
була замінена на концентрований соняшниковий шрот, мало більш високу
харчову і біологічну цінність, ніж у свиней контрольної групи, за рахунок більшого вмісту білку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Вплив концентрованого соняшникового шроту на забійні якості та фізико-хімічні властивості продуктів забою свиней |
ru |
dc.type |
Article |
ru |