dc.contributor.author |
Рибалко, В.П. |
|
dc.contributor.author |
Бірта, Г.О. |
|
dc.contributor.author |
Бургу, Ю.Г. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T21:32:13Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T21:32:13Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Рибалко, В. П. Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса [Текст] / В. П. Рибалко, Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1).- С. 316-319. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2635 |
|
dc.description.abstract |
Від кількості, властивостей і розміщення сполучної тканини залежить ніжність м’яса. На ніжність м'яса також в значній мірі впливає розмір і структура волокон і м’язових пучків, вміст жиру і його розташування.
Проведені наукові дослідження показують, що м’язові тканини свиней,
забитих живою масою 100 кг, різнорідні, як за формою і величиною, так і за
структурою і характеризуються значною мінливістю діаметра м’язових волокон. На підставі великої мінливості діаметри м’язових волокон, регенерації та
дегенерації, різновидності в їх структурі та формі можна судити про активні
процеси росту і розвитку м’язових волокна. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Взаємозв'язок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’яса |
ru |
dc.type |
Article |
ru |