Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нежлукченко, Т.І. | |
dc.contributor.author | Пряхіна, Ю.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T21:12:09Z | |
dc.date.available | 2020-04-21T21:12:09Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Нежлукченко, Т. І. Обгрунтування технологій виробництва додаткової сировини овець [Текст] / Т. І. Нежлукченко, Ю. В. Пряхіна // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 297-302. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2631 | |
dc.description.abstract | Надана оцінка можливостей та перспектив виробництва бринзи з молока тонкорунних овець. Представлений аналіз наявних технологій переробки молока овець. | ru |
dc.language.iso | tr | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Обгрунтування технологій виробництва додаткової сировини овець | ru |
dc.type | Article | ru |