DSpace Repository

Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів

Show simple item record

dc.contributor.author Остапенко, В.І.
dc.date.accessioned 2020-04-17T11:35:58Z
dc.date.available 2020-04-17T11:35:58Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Остапенко, В. І. Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів [Текст] / В. І. Остапенко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 143-147. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2539
dc.description.abstract Досліджено вплив генотипових особливостей яєчних кросів на мінливість маси яєць та їх складових – маси білка і маси жовтка. Аналіз алометричних залежностей свідчить, що найбільш швидко формується маса жовтка і його співвідношення до маси білка. Виявлені закономірності рекомендується враховувати при оцінці харчових та інкубаційних яєць. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Морфологічні якості яєць та алометрична залежність їх складових у птиці кращих світових кросів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account