dc.contributor.author |
Сморочинський, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Петрова, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Стріха, Л.О. |
|
dc.contributor.author |
Ващенко, О.І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-17T09:08:56Z |
|
dc.date.available |
2020-04-17T09:08:56Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії [Текст] / О. М. Сморочинський та ін. // Таврійський науковий вісник / . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.100: Сільськогосподарські науки, Т.2. - С. 188-195 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2519 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва м’ясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу й фізикохімічні показники готової продукції. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії |
ru |
dc.type |
Article |
ru |